POSLEDNÍ INFO PŘED ODJEZDEM

INFO K PŘEDPRODEJI VSTUPENEK AŽ DO FESTIVALU

Celofestivalové i jednodenní vstupenky si lze zajistit až do začátku festivalu u smluvního prodejce TICKETSTREAM. Objednávky od 5. 7. 2024 na festivalový obchod již neposílejte. Nestihli bychom je vyřídit.

PRODEJ VSTUPENEK NA MÍSTĚ, PROVOZ POKLADEN

Prodej celodenních i jednodenních vstupenek na místě probíhá běžným způsobem. Mládež do 17 let, studenti a držitelé průkazu ZTP mají slevu 50 % (ze vstupného na místě). Děti do 125 cm mají vstup zdarma.

Festivalový areál je otevřen již od čtvrtka 17:00 hod., v pátek od 12:30 hod., v sobotu od 10:00 hod. V pátek a v sobotu se areál uzavírá zhruba hodinu po ukončení programu, ve čtvrtek podle vaší nálady.

POZOR!!! Čtvrteční program je ZDARMA. Avšak výhodou je i to, že čtvrteční den již lze v čase od 18:00-20:00 hod. využít k výměně vstupenek za ID pásky – vyhnete se tak pátečnímu čekání ve frontě u pokladny.

K dispozici jsou dvě pokladny. Jedna je určena pro prodej lístků na místě. Druhá je určena pro držitele lístků z předprodeje. Ti pak získají pamětní látkový ID pásek. K němu na pokladně obdrží festivalový zpravodaj s řadou užitečných informací. Prvních sto příchozích s lístkem z předprodeje obdrží jednu z festivalových placek (limitovaná edice 100 ks).

STANOVÉ MĚSTEČKO, PARKOVÁNÍ

Pro dočasné stanové městečko jsou vyčleněny celkem dvě prostorné plochy. Pro letošní rok je pro tento účel jako hlavní místo připravena travnatá plocha naproti firmě Tiyo o rozloze 23.500 m². Zde je cisterna s užitkovou vodou o objemu 4.000 l, venkovní umyvadlo, odpovídající počet toalet se servisem v sobotu ráno, řada košů a kontejner na odpadky.

Druhou lokalitou je travnatá plocha u trafostanice o rozloze 23.000 m². Avšak pozor! Tato plocha je regulována pouze pro tři formy využití. Jedna část je určena výhradně a pouze pro stany a motocykly bez aut! Druhá vymezená část je určena pouze pro obytné automobily. Menší část této plochy je vyčleněna pro majitele vozidel, kteří jsou držiteli průkazu ZTP. I zde budou k dispozici mobilní toalety, užitková voda o objemu 2.000 l a koše na odpadky, avšak z logických důvodů (obytná auta mají své vybavení) jen v omezeném počtu u části určené pro stany a motocykly.

Pro dočasné záchytné parkování je k dispozici dobře dostupná travnatá plocha o rozloze cca 20 000 m², která se nachází za firmou Tiyo, takřka vedle hlavní plochy pro dočasné stanové městečko.

Pro účastníky je ve vstupní části Areálu Zahrada k dispozici šest zahradních sprch. Tyto sprchy jsou v provozu od pátku do neděle, každý den hudební produkce od 9:00 hod. do jejího skončení, v neděli po celé dopoledne. Poplatek za použití sprchy činí symbolických 20,- Kč do kasičky u sprch. Jedná se skutečně jen o zahradní sprchy se studenou vodou. Leč s vidinou hezkého letního počasí věříme, že se bude jednat o příjemné osvěžení.

Z hlavní plochy stanového městečka a z plochy pro záchytné parkování se do areálu nejlépe dostanete krátkou, příjemnou, a hlavně bezpečnou procházkou přes lávku. Je tu za tímto účelem vybudovaná. A právě z bezpečnostních důvodů doporučujeme na jiných místech nepřecházet.

SPOLEČNÁ PRAVIDLA

Za využívání uvedených ploch je pořadatelskou službou účtován servisní poplatek 100,- Kč za každý dopravní prostředek či stan za ks a den. Dřívější příjezd je počítán pouze jako pátek. Neprobíhá zde žádná rezervace. Případné zábory formou pásek apod. jsou neplatné. Kempování mimo stanovené plochy je přísně zakázáno.

Při požadavcích na lepší komfort či při obsazení vymezených ploch využijte kterýkoli z nedalekých kempů či jiných ubytovacích kapacit. Jejich základní přehled je rovněž uveden na této stránce. Pro přepravu ze vzdálenějších míst je vám k dispozici posílená taxislužba.

Všechny uvedené plochy jsou volně přístupné a nejsou jakkoli hlídané. Rozhodně nedoporučujeme zanechat zde cokoli cenného bez řádného zabezpečení. Ani náš festival v minulosti neunikl řádění organizovaných zlodějů, kteří neváhají pohodu těchto „svátků rockové muziky“ zneužít ke zcela bezohlednému okrádání návštěvníků. Bez vaší maximální možné osobní prevence vás ani při nejužší spolupráci s bezpečnostními složkami nedokážeme stoprocentně uchránit od následného zklamání.

Zároveň vás moc prosíme, aby nikdo nenechával puštěnou vodu. Dále prosím zanechejte využitá prostranství v čistém a uklizeném stavu, pokud nemají mít organizátoři problémy. Dbejte prosím všech dalších festivalových pravidel (umístěna u vstupu) i pokynů pořadatelské a bezpečnostní služby. Toto vše přispívá k úspěšnému průběhu akce a spokojenosti všech účastníků.

Veškerá pohoda při využití areálu i přilehlých ploch a zařízení závisí na vzájemné toleranci, ohleduplnosti a slušném chování, o což vás moc žádáme a děkujeme za to!

Vážení fanoušci,

pevně věříme, že program je v celém svém rozsahu sestaven tak, že vás bude bavit od první po závěrečnou minutu. Všichni, kdo jezdíte pravidelně, víte, že se každý rok snažíme připravit pro vás řadu zlepšení pro vaše větší pohodlí. Letos mezi ně patří další přístřešek o velikosti 15 x 10 m (celkově bude zastřešeno bezmála 500 m2). Dosavadní počet míst k sezení se rozšířil na více než 500 stálých míst. V době festivalu jsou pak doplněna na více než 1000 míst. Další novinkou jsou i splachovací WC.

Každopádně největší přidanou hodnotou tohoto festivalu je řada vzrostlých stromů, které jsou v letním období velmi vítaným zdrojem stínu. Areál Zahrada je pak celkově velmi příjemné prostředí, které je takřka unikátním kouskem přírody a které The Legends Rock Fest výrazně odlišuje od jiných festivalů. Tak jako každý rok si přejme hezké počasí, těšíme se na vás a užijme si to!!!

 

 
 
previous next
X