DOPROVODNÝ PROGRAM 2014

Stejně jako v předchozích ročnících je možné se i letos těšit na osobitý doprovodný program, soutěže a pestrý výběr dalších aktivit, k nimž právě přinášíme kompletní informace. Na co se tedy můžete těšit?

FESTIVALOVÁ SOUTĚŽ O DIVÁCKY NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ KAPELU ZÍSKÁVÁ NA PRESTIŽI
Opět je připravena oblíbená soutěž o divácky nejúspěšnější kapelu, která stále více získává na významu. Připojujeme malý popis jejího průběhu. Na pokladně budou připraveny kuličky. Každý účastník, spolu s ID páskem, obdrží jednu kuličku. Jedna kulička = jeden hlas. V areálu bude mít každá z kapel svoji nádobu na kuličky. Kapela s největším počtem kuliček se tím stává divácky nejúspěšnější a obdrží diváckou cenu festivalu. Vyhlášení proběhne v sobotu večer, po vystoupení Miloše DODO Doležala. K vytvoření letošní ceny se přihlásila světově známá a prestižní Střední průmyslový škola kamenická a sochařská v Hořicích. Pro každou kapelu je samozřejmě největší poctou divácká přízeň, která u tohoto festu nabývá na prestiži. Nová cena se symbolem ro(c)ku bude jistě jejím neméně prestižním vyjádřením.

SOBOTNÍ SOUTĚŽ O NEJHEZČÍ MODEL HIPPIES
Soutěž o nejhezčí model květinové generace hippies je příležitostí pro každého účastníka. Vloni se v obdobném stylu uskutečnila soutěž o nejhezčí KISS make-up. Její úspěch byl obrovský, fotografie účastníků s make-upy se obratem rozletěly do celého světa. To se stalo obrovskou inspirací, kdy pro rok 2014 vyhlašujeme soutěž o nejhezčí model hippies. Soutěž je vyhlášena pro nejlepší dvojici – pětici a o nejlepšího jednotlivce. Celkový výběr a vyhlášení proběhne rovněž v průběhu sobotního večera. Nejhezčí makeupy budou opět odměněny dárkovými VIPkami na bobovou dráhu a lanový park ve Špindlerově Mlýně, 5l soudky piva od Novopackého pivovaru a dalšími cenami. Fantazii se meze nekladou. Věříme, že je to velká výzva a že ožijí nejen rockové kapely, ale s nimi i celá květinová generace.

DALŠÍ PÁTEČNÍ SOUTĚŽE A SOBOTNÍ POKUS O UNIKÁTNÍ FOTO
A protože jsme v Hořicích, neměla by zde chybět ani soutěž ve spojení s hořickými trubičkami. Proběhne proto opět divácká soutěž o nejrychlejší pojídání trubiček. Tu si vloni užili naši nejmenší rockeři, nebude proto chybět ani letos. Pro chlapskou část publika, která si bude chtít ověřit výkon svých svalů, budou připraveny soudky od piva. Kdo nejdéle vydrží držet soudek od piva před tělem, ten vyhrává. A do třetice? Třetí soutěž může zkusit kdokoli. Na místě budou připraveny nádoby s vodou. Vyhrává ten, kdo disponuje ,,nejlepšími žábrami“ a vydrží nejdéle bez dýchání. ,,Nejvýkonnější“ jedince čeká sladká odměna. Co jí asi bude? A aby ji bylo čím spláchnout, další odměnou bude dárkové balení zlatavého moku, rovněž od Novopackého pivovaru.

V sobotu už nás čeká vyhlášení divácky nejúspěšnější kapely a nejvydařenějších modelů květinové generace hippies. A průběh dne bude patřit pokusu o vytvoření společné fotografie ve formaci se symbolem hippies a jejím zvěčněním z přistaveného jeřábu. Zda se nám to povede, bude záležet na každém z účastníků. V každém případě by to mohla být hezká vzpomínka, o kterou se prostě musíme pokusit společně vytvořit.

SLANĚNÍ Z 30 METROVÉHO JEŘÁBU
Další zajímavostí, která jistě potěší, se stává atrakce v podobě 30 metrového jeřábu. Vyznavačům adrenalinu naskytne mimořádná příležitost, na daném místě doposud nikým nepoznaný zážitek, kterým je možnost slanění nebo pohled na celé místo konání a pak od Hradce Králové po Podkrkonoší z 30 metrové výšky. Akce bude probíhat pod odborným vedením zkušených horolezců.

DALŠÍ MIMOKEMPOVÉ AKTIVITY
Nejen vlastní areál, ale i jeho blízké okolí, nabízí celou řadu dalších příležitostí a možností pro nejrůznější vyžití. Sotva několik stovek metrů a v těsné blízkosti areálu se nachází unikátní koupaliště a přírodní lázně Dachovy. V bezprostředním sousedství se nachází Masarykova věž samostatnosti, s možností výhlídky na Podkrkonoší a širokého okolí. Ve vzdálenosti rovněž sotva pár stovek metrů se nabízí příležitost k projížďce či procházce po nedávno vybudované cyklostezce, která vás přivede třeba až k přírodnímu sympoziu na vrchu Sv. Gottharda, k lomu U svatého Josefa nebo k již zmíněným lázním Dachovy. Vůbec celé místo festivalu je zasazené do krásné přírody. K tomu všemu okruh legendárního závodu 300 Zatáček Gustava Havla. Zkrátka, tolik krásných a zajímavým míst pohromadě, tak jak je tomu v místě The Legends Rock Fest Hořice, se jen tak někde nevidí.

VEŠKERÝ SERVIS ZAJIŠTĚN, AKCE NA CELÝ VÍKEND
Nezbývá než dodat, že areál disponuje pestrým výběrem ubytování v chatkách, dostatečnými kapacitami pro stanování, kempování a parkování, zděného sociální zázemí, včetně umyváren a sprch. Veškeré další služby jako nápoje, občerstvení, stravování, stánkový prodej, budou opět stejně jako vloni zajištěny v hojné míře.
Všechny tyto přednosti festival favorizují na jednu z nejvydařenějších příležitostí k celovíkendové zábavě, doslova pro všechny generace a celé rodiny. Proto u žádné z popsaných aktivit neváhejte, stačí dorazit a zúčastnit se!

FOTO:

 

 
 
previous next
X